Ervaringen Soulhealing 10 september in Goes

Ervaringen Soulhealing 10 september in Goes

Het mooie was dat Maria, lieve Maria, die ook mee was naar Brazilië, bij deze Soulhealing bijeenkomsten met de Entities, had gezien dat er een koord van licht vanuit het altaar waar deze portretten altijd op staan, verbonden was met mijn schoot. En tijdens de laatste Soulhealing kreeg ik de boodschap dat Joao (John of God) en Dom Ignacio achter mijn stoel hadden gestaan. Ik had een traantje van zoveel dankbaarheid door deze boodschap. Het gaf me des te meer de bevestiging waarom ik me altijd zo gedragen voel tijdens deze bijzondere bijeenkomsten waar de Entities door me heen spreken. En dat ik me niet onzeker hoef te voelen omdat alles geleid wordt.

Enkele reacties van de laatste Soulhealing te Goes:

reactie: Wat een diepe intense bijeenkomst was het gistermiddag. Ik voel me dankbaar dat ik daarbij aanwezig kon zijn. Het voelt als thuiskomen in het hart. 
Het voelde intens liefdevol, waardoor ik ook bij een stuk verdriet mocht komen, die mijn zelfveroordeling blootlegde. Mijn eigenwaarde en eigenliefde om te mogen zijn wie ik ben, zijn diep aangeraakt. Ik neem het mee op mijn pad verder, vanuit dankbaarheid naar mijzelf en naar de buitenwereld.

reactie : Mijn man heeft een spirituele operatie heeft gehad, hij voelde heel veel beweging boven op zijn hoofd, had het gevoel dat zijn schedel opengetrokken werd, er was heel veel beweging, en er kwam heel veel “informatie” binnen. Daarna stroomde het door heel zijn lichaam, naar onder toe, en stevige aarding. er gebeurde zo veel zegt hij, en daarna was hij doodmoe…….Bijzonder!!!!!

reactie: Ik weet dat er mensen zijn die de harde geluiden tijdens de meditatie als storend ervaren. Hier een beschrijving die ik als medium ervoer tijdens die intense uithalen. Ik lag zelf in diep proces onder een kristalbed terwijl een van de deelneemsters diepe krachtige geluiden uitstoten. Bij elke schreeuw resoneerde mijn lichaam mee. Ik ervoer deze als schokgolven en rillingen die door me heen denderde en over mijn hele lichaam kippenvel veroorzaakte. Door hard met mijn handen te wapperen voelde ik dat daardoor kleverige slijmerige, hoe kan ik het noemen? energie substantie in de ether oploste. Of het nu stukken alleen van mezelf waren of van deze vrouw die schreeuwde maakt niet uit, want waar een geneest, genezen wij allen, want wij zijn alle EEN. Ik ben dankbaar.

Reactie: ‘Ik heb nog nooit zoveel liefde ervaren tijdens een bijeenkomst. Dit heeft mijn ziel diepe heling gegeven. Dat dit op aarde mogelijk is!’