Ervaringen deelnemers 2e Retreat Soulhealing “Entities of Light” in de Schouw

Ervaringen deelnemers 2e Retreat Soulhealing “Entities of Light” in de Schouw

  • “Weet je wat zo bijzonder was, dat alle mensen liefde wensten, zelf-liefde. We zaten allen op één lijn. En daardoor voelde iedereen zich zo verbonden met elkaar. Het maakte niet uit dat je elkaar niet letterlijk gesproken had, we communiceerden zonder woorden met elkaar en we begrepen elkaar. We keken in elkaars ogen en we begrepen elkaars verdriet, pijn; we begrepen elkaar en hadden liefde en compassie met elkaar. Hoe mooi is dat? Een weekend om niet snel te vergeten.”
  • “Ik vertelde van mijn vriend, waar ik bij terugkomst naast ging staan en dat hij toen zo moest huilen. Jij had verteld dat de energie doorwerkt na het weekend op de mensen thuis. Je eigen zielsfrequentie verhoogt zich in vibratie, door wat er in het weekend gebeurt en wat je mag ontvangen van de Entities. In die nacht verloor hij al zijn grijze haren en dat waren er heel veel!
  • Hij heeft half lang donker haar en daar zaten heel veel grijze tussen. Die nacht verloor hij alleen de grijze! Zijn hele bed zat vol. De zwarte bleven zitten en nu is hij gewoon weer een vent met zwart/bruin haar!”
  • “Wow, wat een positieve impact. Ik kwam naar de Schouw in de hoop dat het me minimaal één inzicht of fijn gevoel zou geven. Dat is ruimschoots overtroffen.”
  • “Ik wil je graag zeggen dat ik heel mijn leven nog nooit zo veel liefde heb gevoeld .
  • Ik weet nu waarom ik ervoor gekozen heb om hierbij aanwezig te zijn. Dit is wie ik ben.”