Ervaringen deelnemers Soulhealing-bijeenkomst “Entities of Light” try-out in Goes

Ervaringen deelnemers Soulhealing-bijeenkomst “Entities of Light” try-out in Goes

 • “DANK, DANK, DANK…. Voor deze ongelooflijk bijzondere dag…..
  Wij beiden zijn diep geraakt en enorm vervuld van alles wat we beleefd en ervaren hebben.
  Wat een sacraal samenzijn, wat een LIEFDE, zo voelbaar, zo troostend, zo verbindend, zo krachtig. En alles mocht er zijn, er was Liefde in overvloed en troost.
  Ook zo bijzonder om te voelen dat je zelf open bent en mag vertrouwen op de Grote Liefde die er voor ieder is; je bent open en dan is alles er al, je voelt zo veel Hulp. Je hoeft maar te Zijn. Daardoor is het mogelijk heling te brengen naar alles en ieder om je heen, en……. ook zelf dit te mogen doormaken. En het is zo zacht, zo licht, zo intens, zo liefdevol”.
 • “De ervaring in Goes was fenomenaal. Mijn leven is in een kwinkslag (ben eindelijk met wat humor het leven gaan bekijken) helemaal omgeslagen. De rust en de kalmte die ik NERGENS kon vinden, is er eindelijk. Het begon al in de eerste kamer, met een healing van entiteit Dr. Augusto; ik voelde een zachte tinteling (zo voel ik dat er goddelijke wezens aanwezig zijn), vervolgens zag ik (mediamiek) hem staan. Heb toen in de tweede kamer, op het bedje op de grond een enorme huilbui gehad. Alle geleden fysieke pijn vloeide letterlijk met mijn tranen naar buiten. Het was een stortvloed aan tranen, jaren geleden dat ik nog zo gehuild heb. Het zat diep! Ik had, voordat ik in het tweede kamertje ging, gevraagd aan John of God, of ik, als het mocht, een healing op het kristalbed kon ontvangen en liet het vervolgens los. En ja hoor! Een klopje op mijn schouder, ik mocht op het kristalbed! Daar zei een lieve mevrouw me, laat maar los, laat al je verdriet maar los, maar ik voelde me gelukkig! Er was op dat moment géén verdriet meer, enkel een diepe vrede en vreugde.
  Er is zóveel gebeurd, er is aan me gewerkt, gemeten, getrokken en als het ware heel diepe lagen aangeraakt met pure Liefde en GodsKracht. De kracht en Liefde die ik daar voelde was bovenaards (en dit gevoel is nooit meer van me weggegaan!). Sindsdien heb ik een enorme Liefdesboost meegekregen, die me nauwelijks of niet meer verlaat. Ik voel me als een lichte vlinder dartelend en vrolijk, echt ik kan het niet anders omschrijven.En het gelijke trekt het gelijke aan zegt men. Zo kwam er gisteren een vlinder, zo maar mijn hand opgekropen, bleef daar een hele tijd zitten alsof hij wilde zeggen, we zijn ÉÉN. Wat ook zo is. Ik voel me sindsdien verbonden in de dieren, de vogels, de planten, kruiden etc. en met God in mij. Ik weet sindsdien ook wat goed voor me is wat eten betreft, en van alles en nog meer, te veel om op te noemen. Als ik sporadisch nog pijn heb, dan duik ik  als het ware terug in de helende energie van John of God en de entiteiten, en de pijn verdwijnt binnen het kwartier (ik had, zeg wel had, ernstige chronische zenuwpijnen). Ik geloof vast dat ik genezen ben van een ernstige ziekte, mocht het niet in lichamelijke zin zijn dan is mijn ziel, mijn geest en mijn vertrouwen in God geheeld.Ik dank je lieve Marieke voor je inzet, en vooral voor je ongelofelijke Liefde”.

“Vannamiddag in het heerlijk zonnetje,
Een kleine wandeling makend,

( goed voor de wat pijnlijke gewrichten)
genoot ik ondanks dat,

intens mét volle teugen van Gods wonderbare schepping.

Plots verscheen “out of the blue” een vlinder vrij en blij,
in krachtige stevige cirkeltjes,
fladderend rondom mij.

Verwonderd zag ik op, het leek alsof ik in z’n oogjes keek.
Zag het aan, al dat gedartel alsof het iets te vertellen leek.

Zo plotseling, zachte landing makend,
in al z’n kleurenpracht streek hij op het wegdek neer.

Meer vanuit mijn hart dan woorden,
sprak ik vertederd toe,
Lieve vlinder wil je mijn hand op vliegen, kom dan, toe!

Op fluwelen pootjes kwam dit wondere wezen,
langzaam mijn hand op gekropen.
En zo met tedere vleugelslag,
mijn hart in gevlogen”.

 • “Ik was gisteren bij de Entities of Light . Wat gebeurde er veel. De energie zo hoog en krachtig en liefdevol. Het voelde als thuiskomen. Ik wil hiermee verder.”
 •  “Ik ben meerdere keren in de Casa bij John of God geweest. De energie die ik hier bij de Soulhealing heb gevoeld was nog intenser dan in de Casa. Ik ben onder de indruk en diep in proces gekomen”.
 •  “Wat een prachtige middag was het gisteren. Dankzij jouw inzet heb ik de kans gekregen om weer een stukje te helen en mezelf gewenst te voelen. Ik weet dat het de bedoeling is dat ik hier op aarde moet zijn en dankzij de liefde die ik door jou voel, van de entiteiten en van de groep kan ik het accepteren”.
 •  “Ik deel graag met je over mijn ervaring afgelopen zaterdag. Ik kan in ieder geval zeggen dat het Prachtig was… Dat ik diepe Dankbaarheid, Verbinding en Heling heb gevoeld en diepe Zielsheling heb mogen ontvangen ook…
  Ik ben er stil van en heb tegelijkertijd het gevoel dat er een heleboel woorden uit mij willen stromen om uitdrukking proberen te geven aan het intense Gevoel…”
 • “Het was een bijzondere bijeenkomst afgelopen zaterdag. Ik moet zeggen dat het nog aardig doorwerkt in m’n lijf. Mijn nek, schouders en rug deden erg veel pijn. En ben nog veel moe. Ik heb een interventie (operatie) gekregen. Al bij binnenkomst was Entiteit Dr. Augusto flink met me aan de slag gegaan”.
 •  “Wat heb ik genoten zaterdag in ’t Westlicht.
  Zo veel liefde ervaren en mijn hart stroomde over. Ik vond dat je de dag mooi begeleidde, zo liefdevol, zo verbonden. Het raakte me diep dat je begon over de liefde, je stem brak, huilend zei je de zinnen, zo puur, nu stromen ook mijn tranen”.
 • “Lieve lieve Marieke, Vrouwe van de Nederlandse Casa!
  Ja, dit was de Casa ervaring!  Meer kan ik haast niet zeggen. Gisteren was héél bijzonder, wat een liefde, dankjewel!”
 • En de reactie van een dochter toen haar mama thuis kwam na Soulhealing middag:
  “Toen mama binnenkwam, hing er een energie om haar heen die ik nog nooit gevoeld had. Ze voelde anders, maar wel oké. Ze leek wel een engel, zo licht en zacht was haar uitstraling. Haar ogen waren kleurrijker, ze leek net herboren. De energie die vervolgens het hele huis vulde was speciaal; hij was zelfs zo kalm dat je, als je de woonkamer binnen liep, bij wijze van spreken zomaar in slaap zou vallen”.