Ervaring Marieke met één van de vele Entities of Light

Ik heb wat moois meegemaakt in de Casa terwijl ik aan het mediteren was in de Current. Dit is de stroomkamer waar honderden tegelijk zitten te mediteren terwijl Joao de Deus geïncorporeerd is door een Entiteit en mensen in rijen voor hem komen. Je mediteert samen om de energie hoog te houden voor de Entities. Dit om ervoor te zorgen dat Joao geïncorporeerd kan blijven en ervoor zorg te dragen dat alle Entities of Light hun helende werk kunnen verrichten. Alle mediterende mensen zijn hiervoor noodzakelijk om als het ware één instrument te vormen waar hun energie doorheen kan stromen. Vandaar dat deze ruimte de Current ofwel stroomkamer genoemd wordt. Vaak zit je hier gedurende lange tijd tijdens de ochtend- of middagsessies; alle honderden bezoekers komen om voor Joao te verschijnen en hij stopt nooit voordat iedereen aan de beurt is geweest. Terwijl ik hier uren zat, kwam er ineens glashelder een gezicht voor me; een heel mooi engelachtig mannelijk gezicht. Alsof hij life voor me verscheen, zo scherp, zoals je iemand ziet met je ogen open. Maar mijn ogen waren gesloten. Ik herkende hem niet,  maar het voelde als een goddelijke aanwezigheid. Ik kreeg heel duidelijke boodschappen van hem. Onder andere dat ik diezelfde dag in de rij moest gaan staan als er omgeroepen zou worden wie er een spontane operatie wilde ontvangen en dat ik alles zou ontvangen waarvoor ik gekomen was. Toen verdween hij weer. Het was zo’n intens moment dat ik er diep van onder de indruk was.

Ik heb precies gedaan wat hij me opgedragen had. Ik heb diezelfde dag de spontane operatie ontvangen. Diepe transformaties hebben plaatsgevonden. Het was ongelofelijk diep.

Een paar dagen later, toen ik weer op de been was na deze operatie, liep ik het Casa winkeltje binnen. Hier kun je kristallen, boeken, enz. kopen. Alles geblessed door de Entities. Ineens viel mijn oog op een boekje.. ik stond aan de grond genageld.. wat ik op de voorkant zag was precies het gezicht wat ik had gezien tijdens de Current!  En toen wist ik wie daar voor mij was verschenen. Het was Saint Germain; één van de verlichte meesters. Zo bijzonder. Ik heb meteen het boekje gekocht, vooral voor de voorkant! Blijkbaar mocht ik weten dat hij het was.

Later is hij nog eens bij me gekomen. Ik was toen een paar dagen in Amerika en me aan het voorbereiden op een weekend in kuuroord de Schouw met de Entities of Light. Op een moment was ik moe en ging in bed liggen. Ik viel bijna in slaap toen ik voelde dat de hele energie veranderde in mijn kamer.  Ik kreeg een visioen. Meester Saint Germain verscheen weer. Ik wist meteen dat hij het was, maar hij was veel minder helder te zien. Ik begreep meteen waarom; omdat in het hotel waar ik verbleef, de trilling veel lager was dan in de Current kon hij zich minder sterk laten zien. Maar dat maakte niet uit, ik voelde hem. Hij gaf me de boodschap dat hij sterk aanwezig zou zijn in de Schouw, dat hij me beschermt, en dat alles geleid wordt.. zo mooi.