Ervaring Marieke in de Casa april 2016

Ervaring Marieke in de Casa april 2016

Ik was in de Casa met mijn jongste zoon Daniël en twee dierbare vrienden. Op woensdag, wanneer de Casa-dagen beginnen, zaten wij in de ontvangst-/wachtruimte om opgeroepen te worden om voor John of God te komen. In deze ruimte in de Casa zijn de Entities of Light al volop met je bezig met datgene waarvoor je daar bent. Je ziet daar dan ook enkelen al in proces geraken tussen de mediterende en biddende mensen. In deze ruimte worden ook filmpjes getoond waar je John of God, ofwel Joao de Deus “in entiteit” zijn werk ziet doen en operaties ziet uitvoeren.

Op een moment voelde ik ineens, terwijl ik naar hem op de film keek, de zwaarte van alles wat hij meegemaakt heeft in zijn leven. Zijn immense toewijding aan zijn missie en de tegenwerking en veroordeling die hij heeft meegemaakt. Dit resoneerde met een stukje in mij. Het kwam zo binnen, dat ik onbedaarlijk, vanuit mijn tenen, begon te huilen. Lang geleden dat ik zo diep had gehuild. Mijn zoon Daniël van elf jaar, liet me gelukkig hierin. Later zei hij: “Mama ik voelde dat ik je met rust moest laten, dat ik je moest laten huilen, ook al vond ik het wel erg.” Even later stond ik betraand voor Joao de Deus. Hij keek me zo liefdevol aan; ik kreeg de boodschap dat ik diezelfde dag een operatie zou ontvangen. Ik was zo dankbaar, zo blij! De zevende operatie voor mij sinds ik de Casa de Dom Ignacio bezoek. Ik heb hier al zoveel mogen ontvangen, dat is niet in woorden uit te drukken.

Ik voelde dat er iets vrij wilde komen, waar de tijd rijp voor was. Het had te maken met me verantwoordelijk voelen naar de “Entities of Light”, waar ik mezelf zo met hart en ziel aan overgeef en voor inzet. De “Entities of Light”, de stichting die nu officieel is opgericht, voelde de laatste tijd zwaar. Hierbij samenwerkend met een geweldig team, de prachtige steungroep die ik begeleid en de enorme stroom van mensen die komen voor Soulhealing. Ik had me, zonder er erg in te hebben, TE verantwoordelijk gemaakt hiervoor, juist vanuit de beste bedoelingen. Op het moment van operatie besefte ik dat nog niet. Ik voelde alleen maar dat ik hulp nodig had. De druk die ik op mijn schouders voelde en die me veel energie kostte, werd me te zwaar.

Tijdens de operatie heb ik gevoeld dat er in en op mijn hoofd werd gewerkt, de hele tijd was daar gekriebel en veel energie voelbaar. En ik voelde de hele zwaarte van me afglijden. Het heeft ongeveer drie kwartier geduurd totdat de woorden klonken in het Portugees: “Allen zijn genezen”.
Daarna snel naar bed en 24 uur in de rust. De regel die geldt voor ieder die een operatie ontvangt. Tijdens deze 24 uur, in de nacht, mocht ik heldere boodschappen ontvangen. Ik heb ze direct opgeschreven.

Onder andere de volgende boodschap:

“Marieke, jij wilt iedereen helpen met zijn/haar stukken en jij doorziet meteen wat er is, maar je hoeft niets op te lossen. Je mag alles doorgeven aan ons (de Entities of Light). Je mag het zien voor wat het is, een ieder dient zelf om hulp te vragen rechtstreeks aan ons, jij hoeft niets op te lossen”.
Wat een verlichting!

Ik was zo gewend aan mijn therapeutische manier van werken tijdens mijn sessies, waar ik rechtstreeks werk op de diepste laag vanuit mezelf. Nu mocht ik leren wat het inhoud te werken met de Entities of Light en dat zij vooral het werk doen! Ik mag me volledig overgeven aan hun leiding, ik word gedragen in deze energie. Ik wilde het zo graag goed doen voor hen! Ik had dit stuk niet helder en nu is het getransformeerd. Ik mocht een aantal dagen na mijn operatie alles nog van me afspoelen in de Heilige Waterval. Diep, diep dankbaar, ik voel me als herboren.
Wat er aan het gebeuren is, is zo uniek, zo bijzonder, dat de Casa energie verspreid wordt de wereld in en dat nu, hier vanuit Nederland, dit zo snel en krachtig groeiende is. Zoveel mensen tegelijk mogen zielsheling ontvangen… en het mag en kán zoveel makkelijker, zoveel lichter! Nu geniet ik er weer met volle teugen van.

Daniël heeft een dag na mij zijn operatie mogen ontvangen. Hij wist precies waarvoor hij gekomen was. Hij wilde van zijn angst af voor verlies. Hij beseft zelfs dat dit uit een vorig leven stamt. De Entities of Light hebben hem zo liefdevol geholpen! Zijn stralende, blije blik, weer meer kind kunnen zijn en de rust in hem te voelen, is een godsgeschenk.