Ervaring Marieke eerste Retreat Soulhealing “Entities of Light” in de Schouw

 

Dom Ignacio had me doorgegeven dat ik tegenover hem moest zitten tijdens de Soulhealing. Dat heb ik gedaan, aan de andere kant van de ruimte in de kapel, zodat er een looppad was waar ieder voor de stoel kon komen. Ik moest aan het eind zitten, had hij aangegeven. Ik heb soms nog moeite om echt helemaal mijn plek in te nemen. Maar dit was zo’n duidelijke opdracht dat ik niet anders kon dan deze eerbiedig te respecteren.

Toen de mensen één voor één voor hem kwamen voelde ik zulke sterke energie naar een ieder die voor de stoel kwam door me heen naar die persoon stromen. Er ontstond een energieveld wat over en weer zijn werk deed, met als doel diegene voor de stoel helemaal te vullen met deze hoge liefdesenergie. Deze energie zorgt ervoor dat er processen op gang komen en er heling kan ontstaan, direct of op langere termijn, afhankelijk van hetgeen waar de persoon klaar voor is. Ik heb tijdens deze middag  in de Schouw op zaterdagmiddag, ook vele tranen gehuild die niet van mij waren; er werd oud verdriet getransformeerd en ik heb het uitgehuild als een afvoerbuis. Dit was prachtig en kostte geen enkele energie, juist niet, omdat het afgevoerd werd. En daarna weer het volledig opvullen met liefde bij de mensen. Sommigen moesten ook hun hoofd op de stoel leggen (op de schoot van Dom Ignacio), waardoor er zelfs iemand spontane heling in het gezicht mocht ontvangen. Stromen van licht en liefde bleven maar gaan, naar iedere deelnemer. Voor iedereen was er meer dan genoeg. Ook kreeg ik op een  moment duidelijk de opdracht het keukenteam erbij te halen. Ook zij mochten ontvangen. Zij hoorden er ook bij!

Op het eind van dit eerste weekend ben ik als laatste voor de Entiteit gegaan, en geknield uit dankbaarheid. Ik had zo’n behoefte even mijn hoofd op de stoel te leggen, dus op zijn schoot, om even een aai over mijn bol te krijgen. Het was zo intens geweest. Ik voelde dat ik dit mocht doen. Even ontving ik een innige stroom van liefde. En toen de boodschap: “En nu weer rechtop. En maak je nóóit meer klein! Er is werk aan de winkel.”